Siirry suoraan sisältöön
Home » News » Seven Stones Finland on kump­pa­ni­si In­do­ne­sias­sa

Seven Stones Finland on kump­pa­ni­si In­do­ne­sias­sa

In­do­ne­sian talouden suo­ri­tus­kykyä heh­ku­te­taan. Oletko sinä koskaan miettinyt vientiä, bisnestä tai si­joit­ta­mis­ta In­do­ne­si­aan?

Vuonna 2013 liikepankki Morgan Stanley nimesi Indonesian yhdeksi viidestä hauraasta taloudesta Brasilian, Intian, Etelä-Afrikan ja Turkin rinnalla. Fragile Five -termillä viitaan kehittyviin maihin, joiden talous reagoi herkästi pieniinkin taloushäiriöihin. Nyt bisnesjulkaisu Bloomberg artikkelissaan A Suprise Winner as Emerging Markets Crumble 26.8.2022 hehkutti Indonesian talouden suorituskykyä.

Indonesian rupia on tänä vuonna Aasiassa suoriutunut kolmanneksi parhaiten Hongkongin ja Singaporen dollareiden jälkeen. Maailmantalouden turbulenssista huolimatta se on onnistunut myös houkuttelemaan lisää investointeja maahan, sillä sen vaihtotase on ylijäämäinen ja julkisen talouden alijäämä pienentynyt.

Oletko sinä koskaan miettinyt vientiä, bisnestä tai sijoittamista Indonesiaan?

Seven Stones Finland yhteistyössä Seven Stones Indonesian kanssa auttaa suomalaisyrityksiä tutkimaan ja testaamaan Indonesian markkinoita turvallisesti ja riskittömästi.

Kuva: Stoorisoppi