Siirry suoraan sisältöön
Home » News » Onnistunut maabrändäys voi tuottaa miljardien investoinnit

Onnistunut maabrändäys voi tuottaa miljardien investoinnit

Suomalaisille Indonesia on melko tuntematon suuruus. Se on trooppinen saaristovaltio lukemattomine luonnonihmeineen ja -varoineen sekä lämminsydämisine ihmisineen. Sillä on rikas historia ja kulttuuri. Se on maailman neljänneksi väkirikkain maa ja Kaakkois-Aasian suurin talous.

Indonesia on paistatellut pari päivää maailman parrasvaloissa isännöimällä G20-maiden kokousta Balilla. Ennen valtionjohtajien tapaamista järjestettiin B20 Investment Forum, jonka aikana Jakarta Postin mukaan solmittiin virallisesti 18 aiesopimusta arvoltaan noin 4,6 miljardia euroa.

Lisäksi Invest Indonesian mukaan Yhdysvallat ja Japani kumppaneineen ohjaavat 20 miljardia dollaria julkista ja yksityistä rahoitusta auttaakseen Indonesiaa sulkemaan hiilivoimaloita ja nopeuttamaan päästötavoitteiden saavuttamista.

Indonesia tarjoaa valtavia liiketoimintamahdollisuuksia myös suomalaisille innovaatioille ja teknologioille. Seven Stones Finland yhdessä Seven Stones Indonesian kanssa on ajan hermolla ja läsnä paikan päällä auttamassa suomalaisyrityksiä etabloitumaan Indonesian markkinoille.

Katso huikea Indonesian kulttuurikavalkadi G20-illallisilta 15.11.2022: https://youtu.be/7Bi9UagwlCc

Lue lisää bisnesjulkaisu Invest Indonesiasta:
https://investindonesia.co.id/2022/11/15/usd-20-billion-incentive-to-move-indonesia-away-from-coal-power/
https://investindonesia.co.id/2022/11/15/series-of-agreement-achieved-by-indonesia-from-the-u-s/