Siirry suoraan sisältöön
Home » News » In­do­ne­sias­ta maailman hou­kut­te­le­vin in­ves­toin­ti­koh­de?

In­do­ne­sias­ta maailman hou­kut­te­le­vin in­ves­toin­ti­koh­de?

Samaan aikaan kun maa­il­man­ta­lou­den kasvun en­nus­te­taan heik­ke­ne­vän stag­flaa­tio­ris­kin, ra­hoi­tus­mark­ki­noi­den epä­var­muu­den, in­flaa­tio­pai­nei­den ja geo­po­liit­ti­sen tilanteen takia, In­do­ne­sian mak­ro­ta­lous­lu­vut näyttävät lu­paa­vil­ta tälle vuodelle.

Talouskasvu oli toisella vuosineljänneksellä 5,44% ja inflaatio 4,35%. Luvut ovat paremmat kuin monissa muissa G20-maissa. Esimerkiksi Indonesian kaltaisissa, väkirikkaissa kehittyvissä G20-maissa, Intiassa ja Brasiliassa talouskasvu oli vastaavasti 4,1% ja 1,7% sekä inflaatio 9,1% ja 10,07%.

Indonesian vahva talous perustuu kotimaisen kulutuksen ja investointien kasvuun. Kulutus kasvoi 5,1% ja investoinnit 3,1%. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla maa oli saavuttanut 58,4% vuotuisesta in­ves­toin­ti­ta­voit­tees­taan.

Indonesia viettää tänään 17. elokuuta 77:ttä it­se­näi­syys­päi­vään­sä ja isännöi marraskuussa maailman rikkaimpien maiden, G20-maiden kokousta Balilla. Me Seven Stones Finlandissa ja Seven Stones Indonesiassa uskomme, että Indonesia on yksi maailman houkuttelevimmista sijoituskohdemaista.

Lue lisää bisnesjulkaisu BaliExpatista: https://baliexpat.com/2022/08/11/minister-indonesia-will-remain-a-world-investment-destination-in-2023/

Kuva: BaliExpat